Register
Click on the slide!

Puntada y Punto

Hét adres voor al uw textielopdrachten!

Click on the slide!

Puntada y Punto

Verleng het leven van uw kleding!

Click on the slide!

Puntada y Punto

Uw Naaiatelier

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Hoofdmenu


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/puroperu/public_html/puro/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Puntada y Punto Naaiatelier PDF Afdrukken E-mail
Welkom op de website van het naaiatelier “Puntada y Punto”, onderdeel van PuroPeru Groep. Ik ben Marita Chumbes, MKB-ondernemer, gevestigd in Leusden.
Op mijn website kunt u informatie vinden over mijn onderneming en wat ik u te bieden heb. Mijn onderneming is gestart in oktober 2008 en op dit moment tel ik meer dan 130 trouwe klanten die steeds terug komen en graag aan anderen over mijn werk verder vertellen. Ik ben een klein "aan huis" zelfstandige ondernemer. Ik hoop echter ooit achter een grote onderneming te staan. Dit vergt de nodige tijd, marktonderzoeken, ondernemingsplannen, noem maar op. Misschien is het een droom. Toch beschouw ik mijn atelier Puntada y Punto als de eerste stap naar hopelijk iets groots!
Ik run mijn atelier Puntada y Punto op part time basis. Dit omdat ik er naast 2 dagen in de week werk als administratief medewerker én enkele uren in de week zet ik mezelf in voor een sociaal maatschappelijk Leusdense instantie als vrijwilliger. Daarnaast verdient mijn gezin en het huishuiden uiteraard ook mijn aandacht.
Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op mijn website. U vindt hier informatie over mijzelf, mijn naaiatelier en nuttige tips over kleding en de modewereld. Daarnaast vindt u hier informatie en leuke weetjes die van pas komen in het dagelijks leven. Natuurlijk zal hier informatie over mijn land van oorsprong Peru niet ontbreken!
Nieuwsgierig geworden? Kijk rond en ontdek PuroPeru!

“Puntada y Punto” is Spaans voor “Een stikje en klaar”
 
Home